Nieuws

Crazy Monday!

Sinds kort zijn we ook op maandag geopend voor lunch en diner en daar krijgen we positieve reacties op. Om onze maandagopening te vieren hebben we een Crazy Monday arrangement samengesteld voor de té gekke prijs van € 75,- all-in.

Het Crazy Monday arrangement bestaat uit: 4 gerechten uit de keuken van Joris, een bruisend aperitief, aperitiefhapjes, amuse, 4 glazen wijn geselecteerd door onze sommelier Arnold Zwartkruis, tafelwater en thee/koffie met huisgemaakte friandises. 

Het arrangement is geldig voor lunch en diner en is alleen verkrijgbaar bij reservering vooraf o.v.v. Crazy Monday.


Barolo-wijnmakers diner 21 maart 2019

Samen met onze sommelier Arnold Zwartkruis heeft Artisan Wines een 4 gangen-diner plus amuses voor u samengesteld dat uitstekend aansluit op de wijnen van Ferdinando Principiano. Naast de bekende Barolo-wijnen zullen uiteraard ook andere typische Piëmontese wijnen van dit kleinschalige wijnhuis worden geschonken, zoals de Timorasso (witte wijn) en de Barbera d’Alba DOC. 

Ferdinando Principiano maakt zijn wijnen op een zo natuurlijk mogelijk stijl (vin naturel), zonder toevoeging van gekweekte gisten en sulfiet. De wijnen kunnen daarom worden omschreven als puur en elegant. Niet zonder reden werd de Barolo DOCG Serralunga geselecteerd tot de ‘beste 60 wijnen van het Jaar” in het vakblad Elsevier en werd de Barbera d’Alba “Laura” november 2018 tijdens de beurs Gastronomie verkozen tot “Wijn van het Jaar” door The Wine & Food Association.

  • 4 gangen-diner inclusief amuses en koffie/thee
  • Bijpassend wijn-arrangement inclusief presentatie door het wijnhuis Ferdinando Principiano
  • Prijs per persoon: € 95,- per persoon
  • Aanvang 18.00 uur

Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt! stuur een email naar Info@aandezweth.nl of bel naar: 010-4704166


14 februari Valentijn!


2018 Een prachtig jaar!

2018 is bijna ten einde. Een schitterend jaar waarin we weer veel fijne gasten mochten ontvangen en we onszelf op culinair vlak nog meer hebben uitgedaagd. We mochten onze Michelinster behouden en stegen in de Gault&Millau Nederland gids naar 17 punten. Veel dank aan onze gasten en aan ons team voor hun vaak tomeloze inzet.
We starten 2019 met een extra openingsdag, voortaan kunt u ook op maandag lekker komen lunchen en dineren.
We gaan knallend het jaar uit en wensen iedereen een fantastisch 2019!
Joris en Anjeta Peters


Gewijzigde openingstijden 2019

Nieuw jaar, nieuwe openingstijden:

Vanaf 1 januari zijn we niet 5 maar 6 dagen open om u als onze gast te ontvangen!

donderdag tot en met maandag geopend voor de lunch van 12 tot 14.30 uur (binnenkomst)

woensdag tot en met maandag geopend voor het diner van 18.00 tot 21.30 uur (binnenkomst)