Nieuws

Vaderdag zondag 16 juni

Op zondag 16 juni serveren we een fantastisch Vaderdagmenu met daarin de favorieten van onze eigen vaders! Voor de lunch serveren we een 4 of 5 gangen menu inclusief diverse amuses voor 59/69 Euro. Voor het diner hebben we een 5 of 6 gangen menu voor 69/79 Euro. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveren kan HIER


Aspergemenu!

De asperge, ook wel het witte goud genoemd. Speciaal voor goede vrijdag heeft Joris een 5 gangen menu gemaakt met als hoofdingrediënt de Brabantse asperge!

Kom u ook genieten van dit fantastische menu? 5 gangen inclusief diverse amuses voor €69,-

Reserveer snel via onze website of bel 010-4704166


Lente kriebels!

De dagen worden langer, de zon laat zich al steeds vaker zien en wij hebben de lente al helemaal in onze bol.

Daarom hebben we voor u een spetterende lente aanbieding:

2 gangen lunchmenu inclusief diverse amuses nu voor maar 29,- (voorgerecht / hoofdgerecht)

En voor het diner hebben we een 5 gangenmenu inclusief diverse amuses voor maar 59,- 

Reserveer nu snel ovv “lentekriebels”. (deze actie geldt niet op zaterdag en zondag)


Crazy Monday!

Sinds kort zijn we ook op maandag geopend voor lunch en diner en daar krijgen we positieve reacties op. Om onze maandagopening te vieren hebben we een Crazy Monday arrangement samengesteld voor de té gekke prijs van € 75,- all-in.

Het Crazy Monday arrangement bestaat uit: 4 gerechten uit de keuken van Joris, een bruisend aperitief, aperitiefhapjes, amuse, 4 glazen wijn geselecteerd door onze sommelier Arnold Zwartkruis, tafelwater en thee/koffie met huisgemaakte friandises. 

Het arrangement is geldig voor lunch en diner en is alleen verkrijgbaar bij reservering vooraf o.v.v. Crazy Monday.


Barolo-wijnmakers diner 21 maart 2019

Samen met onze sommelier Arnold Zwartkruis heeft Artisan Wines een 4 gangen-diner plus amuses voor u samengesteld dat uitstekend aansluit op de wijnen van Ferdinando Principiano. Naast de bekende Barolo-wijnen zullen uiteraard ook andere typische Piëmontese wijnen van dit kleinschalige wijnhuis worden geschonken, zoals de Timorasso (witte wijn) en de Barbera d’Alba DOC. 

Ferdinando Principiano maakt zijn wijnen op een zo natuurlijk mogelijk stijl (vin naturel), zonder toevoeging van gekweekte gisten en sulfiet. De wijnen kunnen daarom worden omschreven als puur en elegant. Niet zonder reden werd de Barolo DOCG Serralunga geselecteerd tot de ‘beste 60 wijnen van het Jaar” in het vakblad Elsevier en werd de Barbera d’Alba “Laura” november 2018 tijdens de beurs Gastronomie verkozen tot “Wijn van het Jaar” door The Wine & Food Association.

  • 4 gangen-diner inclusief amuses en koffie/thee
  • Bijpassend wijn-arrangement inclusief presentatie door het wijnhuis Ferdinando Principiano
  • Prijs per persoon: € 95,- per persoon
  • Aanvang 18.00 uur

Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt! stuur een email naar Info@aandezweth.nl of bel naar: 010-4704166