menu kaart

MENU ‘ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

COQUILLES ST. JACQUES    rauw gemarineerd | Waldorf | agrumes

  

NOORDZEEKRAB *                  curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar

 

 BLACK ANGUS                       pittige americain ‘préparé’ | Granny Smith en yuzu | ganzenlever

 

RODE MUL & KREEFT            ‘escabeche’ | asperges à la Maltaise | broccoli

 

TONGSCHAR                            lamsoren | viscrème met Noilly Prat | Lardo di Colonnato

 

HOLLANDS LAM                      rugfilet | gremolata | eigen jus met droge Vermouth

(eventueel hebben wij kalfshaas of Wagyu entrecote (20,- suppl)  als alternatief)

                                                                

EENDENLEVER (BIO) *            gebakken | vijgencompote | Bastogne | balsamico ‘Dark Cherry’

 

AARDBEI                                   bladselderij | witte chocolade | Martini

 

LUNCH

Tijdens de lunch serveren we zowel het menu van onze kaart als een dagelijks wisselend lunch menu.
Het lunch menu bestaat uit 3 of 4 gangen.

3 gangen:

Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie of thee : 47,50,-

Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht: 52,50

4 gangen:

Voorgerecht | tussengerecht |  hoofdgerecht | koffie of thee: 57,50,-

Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht 62,50

Al onze menu’s worden geserveerd inclusief tafelwater