Arrangementen
á la Carte
» St. Jakobsmossel
crème van Oude Ackerdijkse kaas, zwarte truffel, Granny Smith
» Kreeft
salade van roodlof, Cantaloup meloen en hazelnoot, jus van Vadouvan
» Tarbot ‘Bollinger’
licht geroosterd, krokante sucade, aardpeer, visjus, saus van Champagne en fenegriek
» Krab
aangemaakt met koriander, tartaar van kalfshaas, curry, gembervinaigrette en ‘Impérial’ kaviaar
» Zwezerik
krokant gebakken en daarna gelakt in kalfsjus, soto, groene perzik, witte kool en bergamot
» Japanse Wagyu Sucade A4
Gebraad, crème van artisjok, aardappelcroissant, saus van zwarte wintertruffel
» Eendenlever
gebakken, kruim van Bastogne, kweepeer, Macadamia, vijgencompote
» Soufflé
van boerenkwark en vanille, compote van tomaat en framboos
Zes gangen: € 165 (St. Jakobsmossel, Noordzeekreeft, tarbot, zwezerik, Wagyu, dessert)
Acht gangen:€ 195
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
» St. Jakobsmossel
7-epices, Waldorf, mousseline van knolselderij en yuzu, schuim van tomaat
» Rode mul
witte asperge, vinaigrette Antiboise, Hollandaise met gerookte boerenboter, daslook
» Tongschar
als rouleau bereid, crème van broccoli, grapefruitparels, gebrande boter en lavas
» Kalfswang
op lage temperatuur gegaard, Soto, groene perzik, witte kool en bergamot
» Lam
gebraad met gremolata, rabarber, gezouten citroen, eigen jus met mierikswortel
» Zuurtjes
parfait van zuurtjes, groene curry, tomaat en framboos
4 gerechten( enkel voor lunch) € 95,- pp
6 gerechten € 139,-
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
Ze zijn er weer! We hebben er zo lang weer naar uitgekeken en zijn blij dat we ze nu weer mogen gaan bereiden!
We serveren een 4 gangen menu met daarin 3x deze heerlijke ‘koningin onder de groente’ en ter afsluiting een heerlijk dessert.
3 gangen verrassingsmenu met de mooiste ingrediënten uit het seizoen.
Dit menu serveren wij enkel tijdens de lunch op donderdag en vrijdag.
3 lichte gerechten bereid met de heerlijke lenteklassiekers: Asperge, Ansjovis en Aardbei. Hierbij serveert Alain een mooi bijpassend glas wijn.
(Dit arrangement is enkel telefonisch te reserveren op basis van beschikbaarheid.)
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
frisse salade aangemaakt met koriander, tartaar van kalfshaas, schuim van curry, vinaigrette van gember, ‘Impérial’ kaviaar
(Signature Dish)
Tartaar van Zuid-Hollands Black Angus rund, vinaigrette van gerookte soja, sorbet piccalilly, schuim tomaat
dun gesneden, oude Boerenkaas van boerderij ‘Ackerdijk’, witlof, Granny Smith, crème van zwarte wintertruffel
‘Américain’ van tomaat, aardappel, gebrande mosterd, gerookte eidooier en schuim van tomaat
krokant gebakken daarna gelakt met kalfsjus, soto, groene perzik, witte kool en bergamot
Als rouleau bereid, crème van broccoli, grapefruitparels, gebrande boter en lavas
Op lage temperatuur gegaard, salade van roodlof en hazelnoot, Cantaloup meloen, jus van Vadouvan
Geroosterde bloemkool, beurre noisette, oude kaas, zwarte truffel, hazelnoot
gebraden rugfilet, gremolata, stoofje van de nek, rabarber, witte asperge, eigen jus met mierikswortel
kort geschroeid, witte asperges, vinaigrette Antiboise, Hollandaise met gerookte boerenboter, daslook
gevuld met duxelles van bospaddestoelen, witte asperge, kerrie, lamsoren, saus van morilles
Rosé gebraden, crème van artisjok, aardappelcroissant, saus van zwarte truffel
gekarameliseerde en gedroogde ananas, sorbet van exotisch fruit, luchtig schuim van boerenkwark en vanille
parfait van ‘Arabica’ koffiebonen met mango, krokante hazelnoot en een crème van gember
Combinatie van zure matjes en groene curry, compote van tomaat en framboos
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl
Met vriendelijke groet,
Alain Rosier