MENU

MENU ‘ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

Culinair genieten | Ware luxe

 

NOORDZEEKRAB          curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar (signature dish)   

 

TARBOT                          crème van broccoli | gerookte paling | jus van kreeft en fenegriek

 

WAGYU ENTRECOTE    gekarameliseerde witlof | saus ‘Périgord’ | Dauphine aardappel

 

EENDENLEVER*             gebakken | kweepeer en Bastogne | balsamico ‘Dark Cherry’

 

SOUFFLÉ                         Tahiti vanille | boerenkwark | stoofpeertjes

 

Vier gangen: te bestellen tussen 11.30 – 13.30 uur en 17.00 – 19.00 uur

Vijf gangen (met *): te bestellen tussen 11.30 – 12.30 uur en 17.00 – 18.00 uur

 

 

MENU ‘AMIS SAISONNIER’

Nieuwe trouvailles en klassiekers | Seizoensgebonden

 

COQUILLES ST. JACQUES            crème van Parmezaan | truffelvinaigrette | ganzenlever

 

ZEEHAMMETJE*                            romige schorseneren | gerookte paprika | saus                                                                                 Hollandaise

 

HEILBOT                                         cantharellen | scheermes | gerookte paling

 

KREEFT*                                         balkenbrij | granaatappel | gekarameliseerde ui

 

VELUWS HERT                              amandel | pompoen | eigen jus met aalbessen en lavas

 

BRAAM & MAGNOLIA                   gemarineerde braam en parfait | magnolia | olijfolie

 

Vier gangen: te bestellen tussen 11.30 – 13.30 uur en 17.00 – 19.00 uuR

Zes gangen (met *): te bestellen tussen 11.30 – 12.30 uur en 17.00 – 18.00 uur

 

Al onze menu’s worden geserveerd inclusief tafelwater

Wij vragen u beleefd het menu te nemen als alle gasten aan tafel daaraan willen deelnemen. Indien u een aanpassing wenst te maken binnen het menu kan daar een meerprijs voor gevraagd worden.