MENU

 

 

 

‘MENU ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

 

COQUILLES ST. JACQUES     rauw gemarineerd | truffel | bloemkool | Parmezaan

TARBOT                                     licht geroosterd | bereidingen van venkel |                                                                                         nage van mosseltjes en saffraan

KALFSWANG                            gestoofd | topinamboer | kerrie | gebakken langoustine

NOORDZEEKRAB ◆                 salade met koriander | curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar

VELUWSHERT                           rugfilet | peterselie | kastanje | eigen jus met Calvados

EENDENLEVER (BIO)          gebakken | rode kool | macadamia | Balsamico ‘Dark Cherry’

VERSE EN GERIJPTE KAZEN 4 stuks | notenbrood | mosterdfruit | vijgen | walnoot

BANAAN EN PINDA                 crémeux van banaan | pinda gianduja | tropisch fruit sorbet

 

Zes gangen: (zonder ◆) 95 |  Acht gangen: (alle gerechten) 110

 

Menu ‘LES AMIS SAISONNIER’

 

In dit menu proeft u de heerlijke gerechten die door onze gasten al ‘klassiekers’ worden genoemd. Maar ook de nieuwste bevindingen, geïnspireerd op het dagelijks verse aanbod van de mooiste seizoensingrediënten  komen hier aan bod. Laat u verassen en geniet van creativiteit en vakmanschap!

 

Vier gangen: 75

Zes gangen: 89

 

 

LUNCH

 

Tijdens de lunch serveren we zowel de menu’s van onze kaart als een dagelijks wisselend lunch menu.
Het lunch menu bestaat uit 3 of 4 gangen.

3 gangen:

Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie of thee : 39.50

Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht: 47.50

4 gangen:

Voorgerecht | tussengerecht |  hoofdgerecht | koffie of thee: 49.50

Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht 57.50

Wij vragen u beleefd het menu te nemen als alle gasten aan tafel daaraan willen deelnemen. Indien u een aanpassing wenst te maken binnen het menu kan daar een meerprijs voor gevraagd worden.

 

Restaurant Aan de Zweth   Rotterdamseweg 480   2636 KB Zweth   T: +31 10 470 41 66   F: +31 10 470 65 22   E: info@aandezweth.nl