MENU

‘MENU ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

 

COQUILLES ST. JACQUES  rauw gemarineerd | truffel | bloemkool | Parmezaan

GEELVINTONIJN                 mi-cuit | karamel van paprika | furikake | saus van tandoori

UI & KREEFT                        bereidingen van Marloeskes | zwarte truffel | Remeker kaas

NOORDZEEKRAB           salade met koriander | curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar

HOLLANDS LAM                 aubergine | eigen jus met droge Vermouth | gremolata

OF:

KOBE WAGYU № 7+            uiencompote | vleesjus | dikke frieten (minimaal                     

EENDENLEVER (BIO)      gebakken | vijgencompote | Bastogne| kweepeer |                                                                           balsamico ‘Dark Cherry’

VERSE EN GERIJPTE KAZEN 4 stuks | notenbrood | mosterdfruit | vijgen | walnoot

ANANAS                               specerijen | luchtige kwark | sorbet van ‘Napoléon’ zuurtjes

Zes gangen: (zonder ◆)  |  Acht gangen: (alle gerechten)

Menu ‘LES AMIS SAISONNIER’

In dit menu proeft u de heerlijke gerechten die door onze gasten al ‘klassiekers’ worden genoemd. Maar ook de nieuwste bevindingen, geïnspireerd op het dagelijks verse aanbod van de mooiste seizoensingrediënten  komen hier aan bod. Laat u verrassen en geniet van creativiteit en vakmanschap!

LUNCH

Tijdens de lunch serveren we zowel de menu’s van onze kaart als een dagelijks wisselend lunch menu.
Het lunch menu bestaat uit 3 of 4 gangen.

3 gangen:

Voorgerecht | hoofdgerecht | koffie of thee : 39.50

Voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht: 47.50

4 gangen:

Voorgerecht | tussengerecht |  hoofdgerecht | koffie of thee: 49.50

Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht 57.50

 

Wij vragen u beleefd het menu te nemen als alle gasten aan tafel daaraan willen deelnemen. Indien u een aanpassing wenst te maken binnen het menu kan daar een meerprijs voor gevraagd worden.