menu kaart

MENU ‘ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

Culinair genieten | Ware luxe

NOORDZEEKRAB21     

curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar (signature dish)   

TARBOT                         

zeegroentes | crème van cantharellen | visjus met gember

WAGYU ENTRECOTE     

saus ‘Périgord’ | compote van  ui | Paolo aardappel

EENDENLEVER               

gebakken | tomaat-framboos | PX | macadamia

‘TWISTER’                       

aardbei | kerrie | karamel | ijs van zuurtjes | souffle van vanille

Vijf gangen: 145 euro

 

MENU ‘SAISONNIER’

Nieuwe trouvailles en klassiekers | Seizoensgebonden

ZEEBAARS                       

tartaar | oude kaas | hazelnoot | groene tomaat en wasabi

YELLOWFIN TONIJN                        

avocado | aardbei | zeebanaan | dragonvinaigrette

‘BLOEM’

voorjaarsgroenten | burrata | lavendelvinaigrette | vega kaviaar

ZEEDUIVEL ( * )

zeegroentes | crème van cantharellen | visjus met gember

LANGOUSTINE & UI ( **)  

bereidingen van ui | gebakken langoustine | oude Remeker

ANJOU DUIF           

aan het karkas gebraden | artisjok | Paolo aardappel | braam

‘TWISTER’                         

aardbei | kerrie | karamel | ijs van zuurtjes

Vijf gangen: 95 euro (zonder * en ** )

Zes gangen: 110 euro (zonder **)

Zeven gangen: 125 euro