menu kaart

MENU ‘ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

Culinair genieten | Ware luxe

NOORDZEEKRAB21     

curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar (signature dish)   

TARBOT                         

zilte groentes | crème van cantharellen | visjus met gember

KREEFT & UI                       

verschillende bereidingen van ui | gegrillde kreeft | oude Remeker

KOBE WAGYU       

saus ‘Périgord’ | artisjok à la Barigoule | Paolo aardappel

GANZENENLEVER (*)               

gebakken | tomaat-framboos | PX | macadamia

‘LE PETIT POMME’                   

Granny Smith | pistache | sabayon van dennentop

zes gangen(incl *): 159 euro
vijf gangen: 139 euro

 

 

MENU ‘SAISONNIER’

Nieuwe trouvailles en klassiekers | Seizoensgebonden

COQUILLE ST. JACQUES                     

Pata Negra & ‘Lardo di Colonnata’ | snijboonjus | pikante komkommer

YELLOWFIN TONIJN                        

avocado | aardbei | zeebanaan | dragonvinaigrette

BROCCOLI

geroosterd | boleet | ‘Oudwijker Colosso’ | vinaigrette van appel en tijm

GANZENLEVER / PALING (**)

terrine van ganzenlever | gerookte paling | ananas | brandnetel

ZEEDUIVEL (*)

zilte groentes | crème van cantharellen | visjus met gember

KALFSHAAS

gebraden | aubergine | eigen jus met mierikswortel

‘LE PETIT POMME’                   

Granny Smith | pistache | sabayon van dennentop

 

Vijf gangen: 89 euro (zonder * en ** )
Zes gangen: 99 euro (zonder **)
Zeven gangen: 109 euro 

Wij werken met dagelijkse aanvoer van onze ingrediënten. De kwaliteit van de levering kan helaas een enkele keer niet voldoen aan onze hoge eisen. Wij verzorgen dan een kwalitatief hoogwaardig alternatief. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.