menu kaart

MENU ‘ALLIANCE GASTRONOMIQUE’

Culinair genieten | Ware luxe

NOORDZEEKRAB21     

curry | kalfstartaar | ‘Impérial’ kaviaar (signature dish)   

TARBOT                         

zeegroentes | crème van cantharellen | visjus met gember

WAGYU ENTRECOTE     

saus ‘Périgord’ | compote van  ui | Paolo aardappel

EENDENLEVER               

gebakken | tomaat-framboos | PX | macadamia

‘TWISTER’                       

aardbei | kerrie | karamel | ijs van zuurtjes | souffle van vanille

Vijf gangen: 145 euro

 

MENU ‘SAISONNIER’

Nieuwe trouvailles en klassiekers | Seizoensgebonden

HAMACHI                         

paprika | schaaldieren créme met kaviaar | sorbet van atjar

RODE MUL                         

gefermenteerde pomodori | scheermes | gerookte venkel

ASPERGE                           

pakketje met ei en asperge | vadouvan | truffelvinaigrette

ZEEDUIVEL ( ⁵ )

zeegroentes | crème van cantharellen | visjus met gember

LANGOUSTINE & UI ( ⁷ )  

bereidingen van ui | gebakken langoustine | oude Remeker

HOLLANDS LAM              

romesco | ‘Hasselback’ aardappel | eigen jus met daslook

‘TWISTER’                         

aardbei | kerrie | karamel | ijs van zuurtjes

Vijf gangen: 95 euro (zonder ⁵ en ⁷ )

Zes gangen: 110 euro

Zeven gangen: 125 euro (met ⁷ )