Arrangementen
á la Carte
» Tartaar Wagyu
‘kissed by fire’, geplette langoustine, vinaigrette van gerookte soja en pompoenpit, sorbet piccalilly, peterselie
» Rode mul
witte asperge, vinaigrette Antiboise, Hollandaise met gerookte boerenboter, daslook
» Coquille St. Jacques
gebakken, salade van roodlof, Cantaloup meloen en hazelnoot, krokante ‘Oude Ackerdijker’, jus van Vadouvan
» Heilbot ‘Bollinger’
licht geroosterd, krokante sucade, aardpeer, visjus met gember, saus van Champagne en fenegriek
» Zwezerik
krokant gebakken en daarna gelakt in kalfsjus, soto, groene perzik, witte kool en bergamot
» Lam
gebraad en stoofje van Hollands lam, rabarber, gezouten citroen, eigen jus met mierikswortel
Of:
» Japanse Wagyu Short Rib A4
saus van zwarte wintertruffel
» Ananas
gekarameliseerd en gedroogd, sorbet van exotisch fruit, luchtig schuim van boerenkwark en vanille
4 gerechten( enkel voor lunch) € 95,- pp
5 gerechten € 119,-
6 gerechten € 139,-
7 gerechten € 159,-
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
3 gangen verrassingsmenu met de mooiste ingrediënten uit het seizoen.
Dit menu serveren wij enkel tijdens de lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen menu bestaande uit:
» Rillettes
van heilbot, basilicum, sorbet van piccalilly en vinaigrette van gerookte soja en pompoenpit
» Skrei
in roomboter gebakken, spinazie, lavas, saus van schaaldieren en fenegriek
» Ree
gebakken rugfilet, gyoza met stoof van de bout, witlof, jus van gerookte rode bietjes
» Arabica
parfait van ‘Arabica’ koffiebonen, mango, krokante hazelnoot en crème van gember
Inclusief aperitiefgarnituur
» 5 heerlijke gerechten met seizoensgebonden ingrediënten
» Bijpassend wijnarrangement of alcoholvrij alternatief
» Koffie of thee met huisgemaakte friandises
Dit arrangement serveren wij niet op vrijdag- en zaterdagavond.
All-in 6 gangen menu met alles erop en eraan in de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 6 luxe gerechten, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
All-in 6 gangen menu, bereid met het zeer exclusieve Japanse ‘WAGYU’ beef. In de keuken bij Joris. Dus inclusief champagne aperitief, luxe aperitief garnituur, 5 luxe gerechten met Wagyu, dessert, 6 glazen bijpassende wijnen en koffie / thee tot besluit met friandises.
Het Wagyu Chefs Table arrangement bieden wij aan vanaf 4 personen.
frisse salade aangemaakt met koriander, tartaar van kalfshaas, schuim van curry, vinaigrette van gember, ‘Impérial’ kaviaar
(Signature Dish)
dun gesneden, oude Boerenkaas van boerderij ‘Ackerdijk’, witlof, Granny Smith, crème van zwarte wintertruffel
krokant gebakken daarna gelakt met kalfsjus, soto, groene perzik, witte kool en bergamot
gekonfijt in vanille olie, witlof aangemaakt met hazelnoot, gekarameliseerde pomelo, Tom Yam
gebraden rugfilet, gremolata, crème van dadel en mosterd, saus van gerookte rode bietjes
kort geschroeid, witte asperges, vinaigrette Antiboise, Hollandaise met gerookte boerenboter, daslook
wisselend garnituur, saus van zwarte wintertruffel
gekarameliseerde en gedroogde ananas, sorbet van exotisch fruit, luchtig schuim van boerenkwark en vanille
parfait van ‘Arabica’ koffiebonen met mango, krokante hazelnoot en een crème van gember
Onze wijnkaart……
Is iets waar wij heel erg gelukkig van worden!
Met blozende wangetjes mogen wij misschien wel beweren dat we er trots op zijn…
Afgelopen jaren hebben wij veel tijd besteed aan het samenstellen van een degelijke, variabele en interessante wijnkaart. Zo bevat die grootse namen als Coche Dury, F.X. Pichler en Giscours. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar nieuwe trouvailles om als voorbeeld Can Axartell, Neumeyer en Grivot Goissot te noemen. In de kaart vindt u onze favorieten terug met het logo erachter.
Wij houden erg van tradities, maar schuwen de moderne technieken zeker niet. Zo maken wij ook gebruik van het Coravin-systeem. Op deze manier kunnen we ook wijnen per glas aanbieden die voorheen alleen per fles te krijgen waren.
Omdat we hedendaags ook wat meer op het volume letten en een glas niet altijd voldoende blijkt te zijn en hebben we een rijk aanbod aan halve flesjes op de kaart staan.
Voor de liefhebbers van wijn-spijscombinaties hebben we naast het ‘Premier Cru’ arrangement ook een ‘Grand Cru-arrangement waar we de lat nog een tikkeltje hoger leggen. Mocht u eens helemaal geen zin hebben om alcohol te gebruiken dan bent u bij ons ook aan het goede adres. We hebben een keur aan veelal eigengemaakte alcoholvrije creaties die we met de meeste zorg bij onze gerechten hebben uitgezocht.
Wij hebben geprobeerd voor u een evenwichtige wijnkaart samen te stellen en we hopen dat u tot een mooie keuze kunt komen. Mocht u de actuele kaart alvast in willen lezen en/of specifieke wensen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen naar sommelier@aandezweth.nl
Met vriendelijke groet,
Alain Rosier